Vi har kattunger!

Det kom 6 små herligehter til verden 1. mai 2021!NO*Kyralia's River Tam

NO*Actress Captein Morgan

Dette er en N/N-kombinasjon

Klikk på navnene for &ring se flere bilder av kattungene - Bilder kommer snart!

Navn Kj&oringnn Farge Status
NO*Kyralia's Dahlia Jente Bruntabby, n22 U.E
NO*Kyralia's Iris Jente Bruntabby, n22 Ledig
NO*Kyralia's Nigella Jente Svart med hvitt, n 09 U.E
NO*Kyralia's Lily Jente Bruntabby med hvitt, n0922 U.E
NO*Kyralia's Lotus Gutt Sort, n Ledig
NO*Kyralia's Lupin Gutt Bruntabby med hvitt, n 0922 U.E


Kattungene er på leting etter sine fremtidige hjem!
Ikke nøl med å ta kontakt med meg dersom det er interesse for en, eller flere av de små herlighetene!
Kattungene er de første ukene under evaluering for videre avl, men det er likevel ønsket å høre fra potensielle kjøpere dersom man er intresert i en speiell kattunge!

Ledig - Ta kontakt!
På hold - Noen har vist sin interesse for kattungen men har ikke bestemt seg enda, ta kontakt dersom du også er intresert!
Reservert - Det er betalt depositum for kattungen, den vil høyst sannsynlig IKKE bli ledig igjen!
Solgt - Kattungen er betalt og har flyttet til sitt nye hjem.

Det er alltid hyggelig med en katteprat, slå på tråden om det er noe du lurer på! Nøl aldri med å ta kontakt!
Kattungene lever i starten på et eget rom sammen med mammapus, jeg har mye kontakt med de små, og når de er store nok vil dem også bli sosialisert med andre mennesker og dyr. Dem vil få hilst på hund og mennesker i oppveksten. Men dette kan selvsagt ikke garantere at den vil like enhver hund! Maine coonen er generelt ganske greie å ha med å gjøre da dem er utrolig sosiale og omgjengelige katter, rolige hunder pleier ikke være noe problem for dem å bo sammens med. Målet er at kattungene skal være så trygge og godt sosialisert som mulig når dem skal flytte til sine nye hjem. Jeg står fritt til å velge hvem som får kjøpe kattungene fra mitt oppdrett! Det er ingen "førstemann til mølla" prinsipp! Det er viktig at kattungene kommer til riktig hjem! Kattungene er leveringsklare fra dem er min. 12 uker gamle, noen ganger eldre da jeg ser ann hver kattunge. Når kattungen flytter til sitt nye hjem følger det med kattungepakke fra Royal Canin med litt mat og informasjon, itillegg følger det med et lite teppe, en leke. Kattungen leveres ALLTID med stamtavle fra NRR/FIFe, helseattest fra veterinær, i de fleste tilfeller 2 vaksiner og behandlet for orm dersom det er nødvendig.
Dersom det er mulig ønsker jeg at kattungekjøperene kommer på besøk i god tid før kattungen er leveringsklar, både for å danne et bekjentskap med dere, og dere med meg, og for at dere skal kunne treffe kattene her, både voksene og kattungene.

Oppfølgning fra meg som oppdretter er noe som tilbys alle kjøpere. Jeg ønsker iallefall oppdateringer om hvordan det går!

Jeg kan ikke garantere for utstillingsresultater på kattene! Jeg står heller ikke ansvarlig for evt. sykdom eller skade som er oppstått etter kattungen er flyttet fra meg. Kattungene har en forsikring mot skjulte feil i 5 år hos Agria.

Ved reservasjon skal det betales et depositum på 1500 norske kroner. Dette depositummet refunderes IKKE dersom kjøper trekker seg fra kjøpet! Depositumet refunderes KUN dersom kattungen får en skade/sykdom etter reservering.